ERZURUM / HORASAN - Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan İlkokulu

Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan İlkokulu

Adnan Menderes Mahallesi Şehit Er Hanifi Demir Sokak Horasan/Erzurum
Vizyon
Öğrencilerimizi, zeka düzeyleri ve yetenek kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime ve öğretime karşı olumlu tutum geliştirmelerini, çevreleriyle uyum içerisinde ilişkiler kurmalarını sağlamak, teknolojinin en son teknikleriyle toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan İlk-Ortaokulu olarak; karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Temel ilkemiz; öğrencilerin bilişsel ve fiziksel bütün yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak, bu doğrultuda çalışmalar yapmak ve gerekli yönlendirmelerle öğrencilerimizi üst kurumlara yönlendirmektir.
08.40-11.50 / ÖĞLEN ARASI / 12.40-15.00
Ulaşım yönünden sıkıntı yaşanmamaktadır.
Taşıma olarak köyden gelen öğrenciler servisle gidip gelmektedir.
Okulumuz Erzurum´un Horasan ilçesi, Adnan Menderes Mahallesinde bulunmaktadır.
ilçe merkezinde bulunmaktadır.