ERZURUM / HORASAN - Şehit Binbaşı Lütfü Ceylan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okul ve sınıf panolarımız hazırlandı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri kütüphane haftası ile ilgili etkinlik yaptılar.Bu güzel etkinlik için 1/A sınıfı öğretmeni Ali ERTUĞRUL 'a teşekkür ederiz.

Mrt

1/A sınıfı öğrencileri Türkçe dersinde zıt anlamlı kelimelerle ilgili etkinlik yaptılar.Bu güzel etkinlik için 1/A sınıfı öğretmeni Ali ERTUĞRUL 'a teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri Kütüphane haftası ile ilgili etkinlik yaptılar.Bu güzel etkinlik için 4/A sınıf öğretmeni Gurbet ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri Matematik dersinde birim küp açınımı ile ilgili etkinlik  yaptılar.Bu güzel etkinlik için 4/A sınıf öğretmeni Gurbet ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferiyle ilgili tören yapıldı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili etkinlik yaptılar.Bu güzel etkinlik için 4/ A sınıfı öğretmeni Gurbet ŞEN'e teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri fen bilimleri dersi maddenin halleriyle konusuyla ilgili evde etkinlik yaptılar.Bu güzel etkinlik için 4/A sınıf öğretmeni Gurbet ŞEN'e teşekkür ederiz.

Bütünleştirilmiş Büyük Grup Etkinliği